Auto huren op Luton Airport // vergelijk verhuurders en regel online

Als je op Londen Luton Airport bent gearriveerd en met de auto verder wil reizen, kun je een auto huren op het vliegveld. Een auto huren op Luton Airport kun je bij de bedrijven Avis, Budget, Europcar, National, Alamo, Hertz en Enterprice. De beste manier om een auto te huren, is door voor vertrek de prijzen van alle autobedrijven op het vliegveld met elkaar te vergelijken en een auto te reserveren bij het goedkoopste bedrijf. Doe je dit niet, dan loop je het risico dat je meer moet betalen voor jouw gehuurde auto of dat je geen auto meer kunt huren die jij wil rijden door het gebrek aan wagens op het vliegveld.

Auto huren op Luton Airport

EasyTerra zorgt ervoor dat je op je vakantie of zakenreis 100% zorgeloos kunt rondrijden. Met een huurauto van EasyTerra hoef je je nergens druk om te maken. Je huurauto is namelijk standaard optimaal verzekerd. Zelfs het eigen risico wordt aan je terugbetaald bij schade of diefstal en je kunt een ongelimiteerd aantal kilometers rijden. EasyTerra werkt samen met de beste lokale partners op Luton Airport.

Engelse auto

Huur je een auto, dan moet je er rekening mee houden dat je een Engelse auto krijgt. Dit betekent dat het stuur aan de andere kant zit en dat je dus even moet wennen als je in de auto stapt. Daar komt nog bij dat de auto niet alleen anders is dan je gewend bent, maar je er bovendien rekening mee moet houden dat de wegen anders ingedeeld zijn in het Verenigd Koninkrijk. In feite is alles andersom, dus tegenliggers komen van de andere kant en jij zal ook even moeten wennen waar je de weg moet oprijden. Ook moet je erg opletten bij rotondes.