Hotels bij Luton Airport

Een hotel bij Luton Airport in de buurt is zo gevonden. Vooral omdat Luton, de stad die bij het vliegveld in de buurt ligt, een best grote stad is (200.000 inwoners). Londen ligt natuurlijk ook relatief dichtbij Luton Airport in de buurt, maar dat is alsnog een uur rijden (zonder file).

Hotels die direct zijn aangesloten aan de terminal bestaan niet op Luton Airport. Er bestaan wel hotels die zich op 10 minuten loopafstand bevinden. Andere hotels staan in de aangrenzende stad Luton. In de komende vijf alinea’s beschrijven wij vijf hotels bij Luton Airport. Het is een onafhankelijke vergelijking, en is gedaan op basis van waarderingen van gebruikers die op internet te vinden zijn.

De vijf hotels bij Luton Airport

Het Luton Hoo hotel ligt in een parklandschap van 1000 hectare. Door de rustige omgeving van het hotel zou je denken dat het niet in de buurt kan liggen van het vliegveld in Luton, maar dit is zeker niet waar. Wil je vanuit het hotel naar het vliegveld of andersom, dan hoef je slechts 3 kilometer te rijden. Een luxe spa, golfbaan, elegante kamers en een mooi restaurant dat klassieke Britse gerechten serveert… Luton Hoo Hotel heeft het allemaal, ook gratis WiFi. Het wordt erg hoog gewaardeerd: 8,8. Afbeelding hiernaast.

Het Holiday Inn Express Londen Luton is het hotel dat het dichtst in de buurt van luchthaven Luton Airport ligt. Ben je aangekomen in de terminal van het vliegveld, dan hoef je slechts tien minuten te lopen om het hotel te bereiken. Er is gratis WiFi, maar alleen in de lounge. Verder is er wel een 24-uurs receptie in het hotel. Het treinstation is ook lopend te bereiken (20 minuten) en het ontbijt zit in de prijs inbegrepen. Waardering: 8,6.

Ook vlakbij (1,4 kilometer van Luton Airport) ligt Hampton bij Hilton Luton Airport. Een eigen fitnesscentrum dat 24 uur per dag open is, 32-inch flatscreen televisies en de krachtige douchekop kenmerken dit hotel, dat een van de betere hotels bij Luton Airport is. Ook kun je genieten van een ontbijt en het diner. Een auto is bij de accommodatie te parkeren. Dit kost £6 per dag. De WiFi is gratis in het hele hotel. Voor het hotel staat een bushalte waarmee je voor £1,60 per rit naar het centrum van de stad Luton kunt. Deze bus rijdt tussen 06:00 en 23:00 iedere 20 minuten. Waardering van het hotel: 8,6.

Het ibis Londen Luton Airport Hotel ligt op een loopafstand van 7 minuten van de terminal van de luchthaven. Het hotel heeft een mooi uitzicht op de landingsbaan. De receptie is 24 uur per dag geopend en er is een dagelijks ontbijtbuffet. Dat is natuurlijk prima voor een budgethotel. 800 meter verder ligt het treinstation van Luton. Vanuit hier kun je eenvoudig naar de stad Londen reizen. Gratis WiFi in dit degelijke hotel: 8,0. Een afbeelding van dit ibis hotel is rechts te vinden.

Op 5 kilometer afstand ligt het Hilton Garden Inn Luton North Hotel. Gratis Wifi, gratis fitnessruimte, gratis parkeergelegenheid en er zit een restaurant in het hotel (ook voor het ontbijt). Dit zit helaas niet bij de prijs inbegrepen. Verder is er een 24-uurs receptie, en eventueel een wasserij/stomerij (tegen betaling). Gemiddelde waardering van gasten: 8,4.