Taxi vanaf Luton Airport // prijs en reistijd, online vergelijken

Je kunt een taxi eenvoudig op Luton Airport vinden. Loop de terminal uit en tussen Short Term Parking en de terminal zelf staan de taxi’s te wachten. Wat zijn de prijzen voor een taxi naar de Engelse hoofdstad Londen en is het slim op ter plekke een taxi te regelen?

Kosten en reistijd van een taxi naar Londen

De kosten voor een taxi naar Londen zijn ongeveer £90. Houd rekening met het verkeer, aangezien het in de Londen Area helemaal vast kan staan. Normaal gesproken doe je er met een taxi zo’n 60 minuten over. Echter, met verkeer (rond een uur of 16:00 begint de avondspits al!) kan dit oplopen tot wel 2,5-3 uur. Ons advies: neem de trein. Bekijk hier meer over de verbindingen naar londen.

Je kunt natuurlijk wel prima kiezen voor een taxi als je ergens in Luton moet zijn, of ergens in een van de omliggende steden zoals Aylesbury, Hatfield, Letchworth of Dunstable. Voor zo’n korte afstand is de taxi ideaal, aangezien hij je direct bij het gewenste adres brengt!

Online taxi vergelijken met Taxi2Airport

Je kunt ook online alvast een taxi boeken. Vergelijk online taxi’s met Taxi2Airport. Boek alvast jouw taxi en ontvang 24 uur van tevoren de voucher waarop de details van de chauffeur en de reis staan. Hierop staat vaak ook het telefoonnummer van de taxichauffeur en zo kun je hem of haar bereiken. Probeer het uit, het is vaak goedkoper dan je denkt dat het is. Verder is er achteraf geen gedoe met fooien want je hebt online al van tevoren betaalt!